Wil je een BBQ workshop organiseren met je vrienden, teamgenoten of collega’s, dan biedt BBQ TO GO de mogelijkheid dit te verzorgen. Van eenvoudige basisvaardigheden om je backyard bbq skills net wat beter te maken tot geavanceerde cursus voor meer ervaren bbq-ers die achtertuin dreigen te ontgroeien. Je leert werken op onze kamado’s, op de Napoleon kettles of onze stoere alles-in-1 bbq. Wij vertellen je alles over direct en indirect bbq-en en hoe je je bbq veilig en toch snel aansteekt.
Je maakt tijdens de workshop je eigen 4, 5 of 6 gangen menu samen met je workshop partners. Na afloop ontvang je de gemaakte recepten en foto's in je mailbox.
De minimale groepsgrootte voor de workshops is 6 en het maximale 15. De workshops geven wij bij voorkeur in 'Het stookhok' op onze eigen locatie De Grote Drent. Maar in overleg kunnen we ook op locatie de workshop verzorgen.
Wil je ook graag een workshop doen, maar heb je niet genoeg mensen waar je mee kunt komen?
Hiervoor hebben we een open inschrijving! De kosten voor een workshop is €79,- p.p. inclusief drankjes.
Kan je toch bij ons een workshop volgen. De eerstvolgende datum is zaterdag 25 januari.
Warmgerookte zalm op open vuur of cederhouten plank.
Gevulde bavette rollade met pestokaas en prosciutto.
Zelf gemaakte hamburger gedraaid van beeflappen.
De spareribs worden low en slow bereid. Volgens de 3-2-1 methode.
Cakevorm gevuld spek, kippendijen en groentes.
De in gin gemarineerd vlees gaat direct op de gloeiende kolen .
Gegaarde knol van de bbq met heerlijke tonijnsaus.
Gehaktballetjes van rundvlees, met een lekkere rub en omwikkeld met spek!
Gevulde cannaloni met gehakt en mozarella. Omwikkeld met spek.
Ananas vol in de kolen! Zwart geblakerd, maar oh zo lekker.