De onderstaande gerechten hebben we opgedeeld in vlees- en vis, vegetarische en tussengerechten en desserts.
Verder serveren we er 2 salades naar keuze en stokbrood met kruidenboter bij.
Alles is bespreekbaar, van een kleine groep tot bedrijfsfeest of bruiloft. We kunnen je alle zorg uit handen nemen en de volledige catering verzorgen, van voorgerecht tot dessert. Wij werken met producten van lokale ondernemers en gaan voor kwaliteit uit eigen regio. Met dieetwensen of allergieën wordt rekening gehouden.
Je kunt vanaf 4 gerechten kiezen uit onderstaande gerechten, hiervoor rekenen we € 27,50 p.p.
Voor 5 gerechten is het € 32,50 p.p. en voor 6 gerechten kost het € 37,50 p.p. Hierbij kan je kiezen uit 2 salades en verder zit er ook altijd stokbrood met kruidenboter bij. We hebben nog een aantal tussen gerechtjes, dit zijn glaasjes met verschillende gerechtjes waar ook weer uit gekozen kan worden.
Deze kosten € 3,- per stuk.
Een stokje sate geserveerd met nasi, atjar, satesaus, kroepoek en gefruite uitjes.
Pulled pork op een broodje, geserveerd met homemade coleslaw en zuur uitje
Buikspek op een papadum met een frisse venkelsalade en limoenmayo.
Een broodje runderhamburger met sla, hamburgersaus en uitjes.
Pittige kippenvleugels met zelfgemaakte huzarensalade.
Bavette gevuld met prosciutto en pestokaas met getoast brood.
Picanha, staartstuk van een rund, met chimichurri.
Caveman style bereid. Geserveerd op een tacochipje met avocadodip.
Buikspekspies met aardappelsalade erbij geserveerd.
Heerlijke malse spareribs geserveerd met een hasselback aardappel.
Malse biefstukspies met gepofte aardappel.
Gerookte zalm op cederhout met groene asperges en dillesaus.
Gegrild, op een bedje van wakame en een sesamkletskop.
Gerookt en omwikkeld met seranoham met pasta.
Pulled jackfruit op een broodje, bbqsaus en een zelf ingemaakt zuur uitje.
Falafal balletjes met gegrilde groentes en een tzatzikidip.
Portobello gevuld met tomaat, spinazie en mozarella.
Dungesneden met tonijnmayonaise, rucola en appelkappers.
Gemaakt van gedroogde tomaat en kikkererwten.
Papadum met lekker gekruide tofu, venkel- en radijssalade.
Broodje met gemarineerde wortel van de bbq met een lekker sausje.
Pittig gekruide spitskoolspies met vegetarische nasi.
Glaasje gevuld met gegrilde kalfsmuis en tonijnmayonaise.
Glaasje met mangochutney en garnalen.
Een romig maissoepje met een garnering van gebakken buikspek en mais.
Een glaasje met gerookte en gegrilde paprikasoep.
Glaasje gerookte zalm, met wakame, soya en een dipje van wasabimayo.
Glaasje meloen met serranoham.
Glaasje tomaat, basilicum en mozzarella.
Glaasje met carpaccio, rucola, pijnboompitjes en balsamicoazijn.
Glaasje met garnaaltjes en limoenmayo.
Glaasje met bastognekoekcrumble, monchou en kersen.
Sushirijst met groentes en gerookte zalm. Afgetopt met wasabimayo en soya.
Met mozarella, tomaat, komkommer, olijfjes, rode ui, rucola en pesto.
Salade met diverse groentes en vega schnitzel.
Vers fruit met o.a. aardbeien, ananas, druiven, meloen, appel, perzik.
Homemade couscoussalade.
Goedgevulde schaal met verschillende groentjes, eitjes en zuurtjes.
Gevuld bladerdeeg met appel, rozijnen en kaneel. Met een vanillesaus.
Zoete gemarineerde ananas van de bbq met ijs en slagroom.
Glaasje monchou met kersen, bastognekruim en slagroom.
Blauwe bessen of appelcrumble met ijs en slagroom.